Επίσημη παρουσίαση για την ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, στο paok sports arenna, ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινά το Σάββατο.
Ρεπορτάζ: Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Αρχικά τον λόγο πήρε ο έφορος του τμήματος Γρηγόρης Πετρίδης που είπε: " Έχουμε προσδοκίες, είμαστε καταδικασμένοι να πρωταγωνιστούμε. Προστέθηκαν αξιόλογοι παίκτες και θέλουμε να κερδίσουμε φέτος αυτό που μας πήραν πέρσι. Καλούμε όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ να έρθουν το Σάββατο. Μετακομίζουμε στη δυτική Θεσσαλονίκη, στη Νεάπολη, στην καρδιά των φίλων του ΠΑΟΚ. Είμαστε έτοιμοι και θέλουμε με τον κόσμο μας να επιστρέψουμε στους τίτλους μας."

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Σειρεκίδης σημείωσε: " Κάθε αρχή είναι δύσκολη, αλλά μας δίνει ένα όνειρο, ένα σκεπτικό να δουλέψουμε για να φτάσουμε στην κατάκτηση του νταμπλ. Το μπάτζετ της κάθε ομάδας δίνει πιθανότητες για την κατάκτηση ενός τίτλου, αλλά παίζει ρόλο και η καρδιά και η ψυχή της κάθε ομάδας."
Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Γρηγόρης Νατσιοπουλος σχολίασε: " Το επίπεδο μας έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια. Η διοίκηση βοήθησε στην ενίσχυση της ομάδας. Θέλουμε να επιστρέψουμε στους τίτλους με τον κόσμο στο πλευρό μας". Ο αρχηγός της ομάδας Θόδωρος Πετρίδης ειπε: " Πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Κάθε χρόνο έχουμε στόχο το νταμπλ. Στο αγωνιστικό κομμάτι είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στη νέα σεζόν με το ρόστερ που έχουμε και το πάθος που διαθέτουμε. Το πάθος δε θα λείπει από εμάς φέτος. Θα είμαστε σε καλή κατάσταση αγωνιστικά, αλλά πάνω από όλα πρέπει να έχουμε την υγεία μας.

Το παρών στην παρουσίαση έδωσε και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς που είπε: "Είμαι κοντά στον ΑΣ ΠΑΟΚ και σε ολα τα τμήματα του. Το χάντμπολ όπως και το βόλεϊ μας έδωσαν πολλές χαρές. Πιστεύω πώς φέτος θα επιστρέψουμε στους τίτλους, που μας έλειψαν πέρσι. Καλή αρχή να ευχηθώ σε ολο το τμήμα. Προπονητές και αθλητές"