[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Γεννηματά: Ηθικό μειονέκτημα της κυβέρνησης το προσφυγικόΗθικό μειονέκτημα της κυβέρνησης χαρακτήρισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, την ασφυκτική κατάσταση στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από τη μακρόχρονη παραμονή των προσφύγων.Η κ. Γεννηματά συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία των Γιατρών Χωρίς Σύνορα κι αμέσως μετά η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε μεταξύ άλλων: «Στο κολαστήριο της Μόριας δεν υπάρχει αξιοπρέπεια, δεν υπάρχει ελπίδα – παρά τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, μαζί με τους εργαζόμενους και τις άλλες οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε ακόμη ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανένα σχέδιο για το μέλλον αυτών των ανθρώπων η υπομονή των κατοίκων εξαντλείται και η ακροδεξιά ενισχύεται.

«Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να διαχειριστεί με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα τους ευρωπαϊκούς πόρους. Αναδεικνύεται πια το ηθικό μειονέκτημα των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ», υπογράμμισε και κατέληξε ότι είναι απαραίτητη η αποσυμφόρηση των νησιών τώρα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]