Δεν άφησε... καμία ομάδα της Θεσσαλονίκης (από αυτές που έχουν περίπτερο στη ΔΕΘ) παραπονεμένη, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.





Πήγε στο περίπτερο του ΠΑΟΚ, όπου ευχήθηκε να εγκαινιάσει τη νέα Τούμπα ως πρωθυπουργός κι εκεί, ο Μεγαλέξανδεος του Ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργος Κούδας, του πρόσφερε μια μπάλα με τα αυτόγραφα των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου και ένα έμβλημα της ομάδας. 




Στην επίσκεψή του στο περίπτερο του Άρη, τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης καθώς και το πρ. μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ, Γιάννης Σαμολαδάς. Οι δύο άντρες του χάρισαν μια φανέλα της ομάδας με το όνομα «Κυριάκος» και τον αριθμό 1.

"Με κάνατε και τερματοφύλακα" σχολίασε χαριτολογώντας ο κ. Μητσοτάκης.

"Όχι πρόεδρε, αυτό σημαίνει ότι είσαι ο πρώτος, το νούμερο 1" σχολίασε ο κ. Σαμολαδάς και πρόσθεσε: "Η αυτοδυναμία από εδώ περνάει"!



Φανέλα με... σημαδιακό νούμερο πήρε, ως δώρο, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και στο περίπτερο του Ηρακλή. 

Οι άνθρωποι του Γηραιού χάρισαν στον κ. Μητσοτάκη φανέλα με το νούμερο 110, η οποία σηματοδοτεί τα 110 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει υποσχεθεί στήριξη σε όλα τα σωματεία της πόλης - στους τομείς εκείνους που "περνά" από το χέρι της πολιτείας.