Ο Πάκο Ερέρα μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Άρης στο Youtube για την προετοιμασία της ομάδας του για τα τρία επόμενα ματς, ενώ σχολίασε και την αγωνιστική ετοιμότητα του Μεργκίμ Μάβραϊ.Για το καλό ξεκίνημα της ομάδας: “Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα και το ευχόμουν. Δεν είναι εύκολο να το πετυχαίνεις, σημασία έχει πως παίζουμε καλό ποδόσφαιρο κι έρχονται και οι νίκες”.

Για την βελτίωση της ομάδας: “Είμαστε στο 100% στην ετοιμότητά μας, υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε και δεν σταματάμε να το πιστεύουμε αυτό. Υπάρχει η δυνατότητα αυτή”.

Για τον ΜάβραΪ: “Τον έχω δει τον Μάβραϊ στις προπονήσεις. Είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο, δουλεύει σκληρά. Δεν ήρθε χωρίς αγωνιστικό ρυθμό, έκανε προετοιμασία με την προηγούμενή του ομάδα. Δεν είναι στο μάξιμουμ, αλλά είναι σε ένα καλό επίπεδο και θα τον σκεφτώ για το ματς του Κυπέλλου”.

Για τα ματς που ακολουθούν: “Είναι μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά έχω μεγάλη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μου. Η ομάδα έχει λάβει το μήνυμα, πως πρέπει να ανταγωνιστούμε στο υψηλότερο επίπεδο και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε”.