[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Η Μπενφίκα κινδυνεύει με αποβολή από έξι μήνες ως τρία χρόνια λόγω διαφθοράς!

Τα μπλεξίματα της Μπενφίκα με τον νόμο συνεχίζονται καθώς όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Τρίτης, ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου, Πάουλο Γκονσάλβες και δύο μέλη της διοίκησης, κατηγορούνται με απόφαση εισαγγελέα για διαφθορά, υπεξαίρεση χρημάτων, παραβίαση απόρρητων εγγράφων και απόκτηση προσωπικών πλεονεκτημάτων με παράνομο τρόπο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Jornal de Noticias, ο εισαγγελέας έχει ήδη ζητήσει την τιμωρία του συλλόγου, ο οποίος πλέον κινδυνεύει με αποβολή από όλες τις διοργανώσεις από έξι μήνες ως τρία χρόνια!

Η Μπενφίκα αντέδρασε χαρακτηρίζοντας τη δίωξη ως «παράλογη» και «αδικαιολόγητη» με τον σύλλογο να τονίζει ότι θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μην επιτρέψει καμία τιμωρία καθώς θεωρεί πως δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που δικαιολογούν διώξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

http://www.gazzetta.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]