[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Γαβράς: Στο μυαλό του εγγονού μου είμαι... ισάξιος ποδοσφαιριστή!
Με απίστευτο χιούμορ αντιδρά, ως και σήμερα, ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης, Κώστας Γαβράς, στην ψευδή είδηση ότι ... είχε πεθάνει. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Τα Νέα" και σχολιάζει το μακάβριο hoax που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και τον ήθελε νεκρό και δίνει μια... λεπτομέρεια:


"Μου τηλεφωνούσαν από όλον τον κόσμο και ρωτούσαν αν ζω. Μέσα σε όλη αυτή την ιστορία υπήρξε και κάτι που με ικανοποίησε: ήταν η αντίδραση του εγγονού μου, του Τεό, που είναι 12 ετών. Μέχρι τότε ήμουν ο "παππούς" του, που κάνει ταινίες. Όταν όμως είδε να μιλάει όλος ο κόσμος για μένα και πως θύματα αυτής της ψευδούς είδησης έπεσαν ακόμα και ο Πάπας ή ο Αλμοδόβαρ, ανέβηκα αμέσως στην εκτίμησή του. Στο δικό του μυαλό, μέσα σε μια μέρα, έγινα ισάξιος ενός ποδοσφαιριστή" αναφέρει ο κ. Γαβράς.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]