[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χωρίς νερό η περιοχή του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης
Προβλήματα στην υδροδότηση θα έχει τμήμα της Θεσσαλονίκης από το Δημαρχείο έως τη λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου σήμερα, Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 9:00 έως τις 14:00, όπως ενημερώνει η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης.


Θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης δικλείδων, στην συμβολή της Λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου Α’ με την οδό Έδισσον, του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Διακοπή ή προβλήματα υδροδότησης θα έχει συγκεκριμένα η περιοχή που περικλείεται από τη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, Λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου Α’, Αρχαιολογικού Μουσείου καθώς και στην περιοχή του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης,.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης, όπως επισημαίνει ανακοίνωση της ΕΥΑΘ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]