u2_bono_afonia_2018.09.01-12-51-15
Τη συναυλία τους στο Βερολίνο διέκοψαν, χθες βράδυ, οι U2 όταν ο Μπόνο, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, έχασε την φωνή του μπροστά σε χιλιάδες θεατές!


Έκπληκτος κι  ο ίδιος, ζήτησε συγνώμη λέγοντας: "Εχασα τη φωνή μου. Δεν ξέρω τί να κάνω", είπε ο Μπόνο από τη σκηνή του Mercedes-Benz Arena. Είπε, ακόμη, ότι θα δοθεί νέα συναυλία, όπου οι θεατές στη χθεσινή θα μπορούσαν να την παρακολουθήσουν με το ίδιο εισιτήριο.

Λίγο αργότερα, ανακοινώθηκαν τα εξής στο διαδίκτυο: "Λυπούμαστε πάρα πολύ για να αποψινή ακύρωση. Ο Bono ήταν σε άριστη κατάσταση όπως και η φωνή του πριν από τη συναυλία, αλλά μετά μερικά τραγούδια ο τραγουδιστής μας υπέστη ολική απώλεια της φωνής. Δεν ξέρουμε τι συνέβη και θα συμβουλευτούμε γιατρό".

Ήταν η δεύτερη και τελευταία κατά σειρά συναυλία που είχε προγραμματιστεί στο Βερολίνο στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας των U2, η οποία άρχισε από τη γερμανική πρωτεύουσα.

Ήδη από τα πρώτα τραγούδια, ο Bono φάνηκε να αντιμετωπίζει δυσκολία στη φωνή του. Αρκετές φορές, και κατά τη διάρκεια των τραγουδιών, ο 58χρονος Ιρλανδός διέκοψε για να ξεδιψάσει πίνοντας από ένα μπουκάλι θερμός. Στο τέλος, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι δεν μπορούσε πλέον να συνεχίσει.

Δείτε το βίντεο: