Ζευγάρι Ελλήνων δεν είχαν αφήσει... τσάντα για τσάντα. Έκλεβε μοτοσικλέτες και ξεχύνονταν στους δρόμους, με στόχο γυναίκες που περπατούσαν αμέριμνες στις περιοχές της Καλαμαριάς αλλά και της Νέας Καλλικράτειας!


Τέλος στη δράση του ζευγαριού έβαλαν αστυνομικοί του Τμήματος Νέας Καλλικράτειας. Ειδοποιήθηκαν χθες (Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018) για αρπαγή τσάντας από γυναίκα που περπατούσε στη Νέα Καλλικράτεια, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό και συνέλαβαν τον 29χρονο και την 30χρονη φίλη του στην περιοχή του Λακκώματος.

Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει άλλες 13 αρπαγές τσαντών, μια απόπειρα αρπαγής και πέντε κλοπές μοτοσικλετών, που χρησιμοποιούσαν στη συνέχεια για την παράνομη δραστηριότητά τους.

Στην κατοχή της 30χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι κρότου με επτά φυσίγγια και κινητό τηλέφωνο. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους στην περιοχή της Πολίχνης, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, 40 φυσίγγια κρότου, φυσίγγιο πολεμικού τυφεκίου και ναρκωτικά δισκία.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστείες τετελεσμένες και σε απόπειρα, τελούμενες κατά συναυτουργία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παραβάσεις των Νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.