[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δικαιολογεί τον Καμμένο ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛΣαφή θέση υπέρ του αρχηγού του, προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και εναντίον όσων μιλούν για ελευθεροτυπία (μεταξύ των οποίων και η ΕΣΗΕΑ) έλαβε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θόδωρος Τοσουνίδης.


"Διαφορετικό να εκφράζεις γνώμη, διαφορετικό να καταγγέλεις στα όρια της συκοφαντίας", υποστήριξε και πρόσθεσε πως «ο Πάνος Καμμένος είναι ίσως ο πιο στοχοποιημένος πολιτικός αρχηγός», μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus 103,6 της Θεσσαλονίκης. ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, στον απόηχο της μήνυσης του εκδότη και των δημοσιογράφων της εφημερίδας «Φιλελεύθερος». Πρόσθεσε ότι «ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πήγε δεκάδες φορές σε δικαστήρια τα οποία τα κέρδισε, σε ποσοστό που ξεπερνά το 99%». Μεταξύ άλλων δήλωσε «Είναι διαφορετικό να μιλάς για άποψη, να εκφράζεις γνώμη, να μεταφέρεις γεγονότα και να αποδεικνύεις κι είναι διαφορετικό – καλυμμένος πίσω από ιδιότητα να καταγγέλλεις, στα όρια της συκοφαντίας» ανέφερε ο κ. Τοσουνίδης.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]