Από το 2007 είχε η ΑΕΚ να πραγματοποιήσει ξεκίνημα με τρεις νίκες στη Super League. Σήμερα επικράτησε 4-0 του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της στο Champions League.
 

Στο πρώτο ημίχρονο η καθολική υπεροχή της ΑΕΚ δεν συνοδεύτηκε από πολλές ευκαιρίες, ωστόσο το σκορ άνοιξε σε κομβικό σημείο. Στις καθυστερήσεις (45 1΄) από ασίστ του Μάνταλου, ο Πόνσε από κοντά διαμόρφωσε το 1-0 που έδωσε άλλον «αέρα» στους πρωταθλητές.

Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης και ειδικά μέχρι το 60΄ η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή και άνοιξε την ψαλίδα, αυξάνοντας το σκορ.

Καλύτεροι του αγώνα οι τρεις που δεν θα αγωνιστούν στο Άμστερνταμ: Λιβάγια, Λόπες, Μπακασέτας...

Κατά δέκα λεπτά καθυστέρησε η έναρξη του β΄ ημιχρόνου, καθώς οι άνθρωποι του Πανιωνίου ζητούσαν να «κατεβεί» ένα πανό με προσβλητικό περιεχόμενο που υπήρχε στη θύρα των φανατικών της ΑΕΚ. Το αίτημά τους δεν ικανοποιήθηκε


Η ταυτότητα του αγώνα:
Γκολ: Πόνσε 45΄, Μπακασέτας 58΄, Κλωναρίδης 84΄, 90 3΄ / -
Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Άλεφ, Σιμόες (77΄ Τσόσιτς), Μπακασέτας, Μάνταλος (81΄ Κλωναρίδης), Λιβάγια, Πόνσε (68΄ Γιαννιώτας)
Πανιώνιος (Ανιγκό): Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κούρντι, Κεϊτά (46΄ Πίρις), Κόρμπος, Οικονομίδης (53΄ Ντουρμισάι), Καμαρά (63΄ Τσιλούλης), Σπιριντόνοβιτς