[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πολιτιστικές δραστηριότητες απο την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της, η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών, σε συνεργασία με το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν Έκθεση Χαρακτικής & έργων Γλυπτικής με τη συμμετοχή 44 καλλιτεχνών από 17 χώρες <<Χαράκτες του Κόσμου >>. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στο Αρχαιολογικό Μουσείο την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 Μουσική επιμέλεια στη τελετή των εγκαινίων : Δρ. Δημήτριος Μπάκας Συνθέτης, Καλλιτέχνης Ήχου Τίτλος Έργου: 'Μνήμες' Είδος: Σύνθεση Ηχοτοπιου/Ηλεκτροακουστική μουσικη (παραγγελια για Ηχητική Εγκατάσταση για το λαογραφικο μουσείο Καλαματας Βικτωρίας Γ. Καρέλια). Διαρκεια: 20 λεπτά. 1η εκτέλεση Πανελλαδικως ως αυτόνομη σύνθεση, ειδικά για τα εγκαίνια της έκθεσης < Χαράκτες του Κόσμου >.{ Επιμέλεια Έκθεσης E.E.N.Alzheimer } διάρκεια Έκθεσης : 12/9 - 23/ 10/2018.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]