[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Με... καθυστέρηση στην 83η ΔΕΘ ο Λεβέντης
Με... κοντά μια ώρα καθυστέρηση έφθασε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στα γραφεία διοίκησης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στην ετήσια επίσκεψή του.


Δήλωσε αρωγός στις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της ΔΕΘ-Helexpo, καθώς και στην προσπάθεια υλοποίησης του σχεδίου ανάπλασης του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με την διοίκηση και τους εργαζόμενους της ΔΕΘ-Helexpo.

Ο κ. Λεβέντης σημείωσε ότι η ΔΕΘ είναι ένας καθιερωμένος θεσμός, που η ανάπτυξη του έχει σχέση και με την ανέλιξη της οικονομίας της χώρας. Παράλληλα, χαρακτήρισε ως πολύ ευγενική την πρωτοβουλία της ΔΕΘ-Helexpo να δωρίσει ένα μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της 83ης ΔΕΘ στους πληγέντες από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, μέσω της πλατφόρμας act4Greece.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας επισήμανε την σημασία της φετινής ΔΕΘ και ανέλυσε το σχέδιο ανάπλασης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, παρέθεσε τις επιδόσεις και το περιεχόμενο της φετινής 83ης διοργάνωσης.

Ο κ. Λεβέντης συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία βουλευτών και στελεχών του κόμματος του επισκέφθηκε και περίπτερα της έκθεσης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]