Σε σενάριο που θα το ζήλευαν και οι παραγωγοί του Χόλιγουντ έχει εξελιχθεί το φονικό στην Κρύα Βρύση Γιαννιτσών, με δράστη 38χρονο από το Αγγελοχώρι Ημαθίας.


Όπως έγινε γνωστό, ο 38χρονος ήταν ερωτευμένος με 22χρονη από την Κρύα Βρύση, η οποία δεν ανταποκρίνονταν στον έρωτά της. Πήγε στο σπίτι της να τη ζητήσει, αλλά ο 48χρονος πατέρας της και δύο φίλοι του, του επιτέθηκαν.

Εκείνος, δεν πτοήθηκε. Γύρισε στο χωριό του, οπλίστηκε με μια καραμπίνα κι επέστρεψε στο σπίτι της 22χρονης στην Κρύα Βρύση. Εισέβαλε μέσα και απείλησε την νεαρή γυναίκα. Στη μέση μπήκε η 69χρονη γιαγιά της, που έφαγε τα σκάγια κατάστηθα κι έπεσε νεκρή. Ο δράστης τραυμάτισε την 22χρονη, πυροβόλησε αρκετές φορές στους τοίχους του σπιτιού κι έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Λίγο αργότερα βρέθηκε τραυματισμένος.

Ως υπεύθυνοι για τον τραυματισμό του συνελήφθησαν ο πατέρας της 22χρονης και οι δύο φίλοι του, ο οποίοι, σήμερα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Εναντίον τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βαθμό κακουργήματος. Παραπέμφθηκαν στον ανακριτή από όπου ζήτησαν και πήραν 24ωρη προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους. 

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και οι τρεις προφυλακίστηκαν. Μάλιστα, όταν ο 48χρονος ζήτησε να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του, αποφασίστηκε να συνοδεύεται από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε..

Ο 38χρονος δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στη Β΄Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.