Τέλος στο θρίλερ για τον σκηνοθέτη της επόμενης, 25ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ έδωσαν οι παραγωγοί της σειράς, που ανακοίνωσαν το όνομα του Κάρι Φουκουνάγκα.
O 41χρονος σκηνοθέτης είναι ο πρώτος Αμερικανός που θα σκηνοθετήσει ταινία του Τζέιμς Μποντ. Στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, είχε λάβει εξαιρετικές κριτικές για τη δουλειά του στον πρώτο κύκλο της σειράς «True Detective».

Η ανακοίνωση του ονόματός του έγινε σχεδόν έναν μήνα μετά την απομάκρυνση του Ντάνι Μπόιλ από τη θέση του σκηνοθέτη της επόμενης ταινίας του θρυλικού πράκτορα, επικαλούμενοι «καλλιτεχνικές διαφορές».

«Χαιρόμαστε που θα συνεργαστούμε με τον Κάρι»

Η ανακοίνωση του νέου σκηνοθέτη έγινε και πάλι μέσω twitter. «Ο Μάικλ Γουίλσον, η Μπάρμπρα Μπροκόλι και ο Ντάνιελ Κρέγκ ανακοινώνουν σήμερα ότι ο 25ος Τζέιμς Μποντ θα ξεκινήσει να γυρίζεται στα στούντιο της Pinewood στις 4 Μαρτίου 2019, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη, Κάρι Φουκουνάγκα με παγκόσμια ημερομηνία κυκλοφορίας τις 14 Φεβρουαρίου 2020», αναφέρει το πρώτο tweet στον επίσημο λογαριασμό της ταινίας.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τον Κάρι. Η ευελιξία και η καινοτομία του τον κάνουν εξαιρετική επιλογή για την επόμενη περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ», ήταν το δεύτερο tweet, που συνυπογράφουν οι παραγωγοί Μάικλ Γουίλσον και Μπάρμπρα Μπροκόλι.

https://www.protothema.gr/