Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με την φωτιά αλλά ευτυχώς δεν κάηκε. Κέρδισε δύσκολα τον Αστέρα 1-0 με το καλημέρα του νέου πρωταθλήματος, και έσβησε την τιμωρία που κουβαλούσε από πέρσι.

Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Με αλλαγμένο το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας λόγω των απουσιών Βαρέλα και Μαουρίσιο, αλλά και την απόφαση Λουτσεσκου να ξεκουράσει Πέλκας και Λημνιό, ήταν αναμενόμενο ο γηπεδούχος να έχει θέματα, αλλά έφτιαξε τις φάσεις και θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το μάτς αν ο Παπαδόπουλος δεν έλεγε όχι σε δυο φάσεις με πρωταγωνιστές τον Ζαμπά και τον Σάκχοφ.
Ο Πόντους Βέρνμπλουμ, πέρασε ως αλλαγή στο 74ο λεπτό αντί του Κάνιας και γνώρισε πρωτοφανή αποθέωση από τους οπαδούς του «Δικεφάλου». Υπάρχουν πολλές προσδοκίες από τον Σουηδό και ο ιδιος πήρε μια πρώτη γεύση από Τούμπα.
Πρέπει να ανεβάσει στροφές, καθώς όπως φάνηκε δεν είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους. Πάμε και στον κύριο Κουτσιάφη. Ελάχιστος για την super league. Πολύ λίγος και πολλά λάθη όλα εις βάρος του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν δυο αποβολές οι οποίες είναι εξόφθαλμες. Και στον Κώτσιρα ( δεύτερη κίτρινη για φάουλ σε Ουάρντα) και στον Ιγκλέσιας για πάτημα επίσης πάνω στον Ουάρντα. Και μάλιστα μπροστά στα μάτια του Κουτσιάφη, ο οποίος δεν τον αποβάλει ως όφειλε. Πιστευω πώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει τα μέτρα της.
Αν με το καλημέρα υπάρχει τέτοια διαιτησία και μάλιστα μέσα στην Τούμπα, τότε φανταστείτε τι έχει να γίνει στην συνέχεια. Η διοίκηση της ΠΑΕ πρέπει να κόψει τον βήχα στον κάθε κύριο Κουτσιάφη. Αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί την χαμηλή πτήση της ομάδας του Λοπυτσέσκου, αλλά είναι μια παράμετρος που πρέπει να αναδειχτεί από όλους. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν. Και αν οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να κρατήσουν κάτι από το ματς είναι μόνον οι βαθμοί, και φυσικά να θυμηθεί τον καλό του εαυτό την Τετάρτη στο ματς κόντρα στην Μπενφίκα.