[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Κανονικά η πρεμιέρα της Super League αλλά... έχουμε ψωμί
Την απόφαση να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της ανώτατης επαγγελματικής κατηγορίας έλαβε η διοργανώτρια αρχή, στο σημερινό διοικητικό συμβούλιό της.


Παρά τις όποιες ανακοινώσεις μερικών ΠΑΕ που προηγήθηκαν και ζητούσαν αναβολή, οι εκπρόσωποι των συλλόγων έκριναν ότι δεν μπορεί να αναβληθεί η έναρξη και έτσι όλες οι συναντήσεις θα διεξαχθούν κανονικά αυτό το σαββατοκύριακο.

Ο συνεταιρισμός δεν αποδέχεται τη σημερινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή μπαράζ παραμονής του 13ου με το 2ο της Football League, διατηρώντας την προκήρυξη που είχε συμφωνηθεί και προέβλεπε τον υποβιβασμό τριών ομάδων και την άνοδο μίας.

Ταυτόχρονα, η Super League έκανε γνωστό ότι θα ακολουθήσει τη νομική οδό εναντίον της Ομοσπονδίας, για την τροποποίηση που έγινε σήμερα από την Ε.Ε.

Από το ΑΠΕ-ΜΠΕ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]