[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ρωσικός Τύπος: «Η Σπαρτάκ πάει στην κόλαση της Τούμπας»

Τα ρωσικά ΜΜΕ δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ατμόσφαιρα της Τούμπας εν όψει της αυριανής πρώτης αναμέτρησης της Σπαρτάκ Μόσχας με τον ΠΑΟΚ. Η Sport Express δημοσιεύει ρεπορτάζ του απεσταλμένου της με τίτλο «Η Σπαρτάκ στην κόλαση».

«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ υποδέχονται τους αντιπάλους με εκκωφαντικό θόρυβο, με στόχο να τους σκοτώσουν ψυχολογικά. 100% σαν τα γήπεδα της Τουρκίας», αναφέρει ο Ρώσος ρεπόρτερ.

Μάλιστα αναφέρει πως «… παρότι δεν χρειάζονται επιπλέον λόγοι ια να αντιμετωπίζονται οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ ως εχθροί, η Σπαρτάκ προσφέρει αρκετούς τέτοιους». Εξηγεί, δε, πως σε αυτούς τους λόγους ανήκουν το γεγονός ότι η ομάδα της Μόσχας έχει αρκετούς ακροδεξιούς οπαδούς, αλλά και ότι οι οπαδοί της είναι αδερφοποιημένοι με αυτούς του Ερυθρού Αστέρα (ενώ του ΠΑΟΚ με της Παρτιζάν).
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]