[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δύο συλλήψεις για μεταφορά λαθρομεταναστών

Καλά οργανωμένοι ήταν οι δύο άνδρες οι οποίοι συνελήφθησαν στα διόδια Μουσθένης στην Εγνατία Οδό, επειδή μετέφεραν 31 λαθρομετανάστες: Ο ένας οδηγούσε το φορτηγό στο οποίο τους είχαν στοιβάξει κι ο άλλος έπαιζε το ρόλο του προπομπού.Παρόλα αυτά, δεν κατάφεραν να ξεγελάσουν την αστυνομία και συνελήφθησαν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.


Πρόκειται για δύο Έλληνες,  ηλικίας 49 και 59 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, μετά από έλεγχο των αστυνομικών στα δύο οχήματά τους (ένα φορτηγό κι ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο) στην Εγνατία Οδό.


Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομία, οι 31 αλλοδαποί είχαν περάσει τα ελληνοτουρκικά σύνορα από τον Έβρο χθες κι εκεί τους παρέλαβαν οι δύο συλληφθέντες, με το φορτηγό, για να τους μεταφέρουν, με το αζημίωτο φυσικά, στη Θεσσαλονίκη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]