[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Να... χρυσώσει το χάπι για τις μεταγωγές Κουφοντίνα και Ξηρού προσπαθεί ο Κοντονής
Προσπάθεια να συγκρατήσει, κάπως, τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει, τόσο στον πολιτικό κόσμο, όσο και στην κοινή γνώμη, για τη μεταγωγή των καταδικασμένων για τρομοκρατία Δ. Κουφοντίνα και Χρ. Ξηρού, επιχειρεί, σήμερα, ο υπουργός Δικαιοσύνης.


Ουδεμία σχέση έχουν οι μεταγωγές του Δημήτρη Κουφοντίνα και του Χριστόδουλου Ξηρού από τη φυλακή Κορυδαλλού στην αγροτική φυλακή Βόλου (για τον πρώτο) και στην φυλακή Χαλκίδας (για τον δεύτερο) με την έκτιση των ποινών που τους έχουν επιβληθεί, αναφέρει σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Αυγή» ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής,

Το θέμα είναι, βέβαια, ποιον πείθει -μάλλον ούτε τον εαυτό του...

Επίσης, ο υπουργός Δικαιοσύνης καταλογίζει στη Νέα Δημοκρατία «ακραία ψευδολογία» και επισημαίνει πως «καλό θα είναι να συνειδητοποιήσουν οι πάντες, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ότι η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και ως εκ τούτου τηρείται απαρεγκλίτως η νομιμότητα έναντι όλων χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις».

Τώρα, κατά πόσον τηρείται η νομιμότητα όταν καταδικασμένος για τρομοκρατία μετάγεται σε ανοικτή φυλακή, όπου... δίνει το λόγο της τιμής του πως δε θα δραπετεύσει (οι κρατούμενοι στις Αγροτικές Φυλακές λέγονται, γι αυτό, "λογοτιμήτες") είναι ένα ζήτημα...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]