[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αύριο η παράδοση του ΥΜΑΘ -που κάποτε δεν το ΄θελε κανείς...
Αύριο, Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 , στις 19.00, θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης – παραλαβής στη νέα Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), κα Κατερίνα Νοτοπούλου από την απερχόμενη Υφυπουργό κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.


Η τελετή παράδοσης-παραλαβής θα γίνει στις εγκαταστάσεις του ΥΜΑΘ (Διοικητήριο, ΤΚ 54123, Θεσσαλονίκη).

Είναι η παράδοση ενός υπουργείου που, κάποτε, δεν το ΄θελε κανείς... προοδευτικός. Πρώτος ο Γ.Α. Παπανδρέου το κατήργησε, ενώ άλλοι, ακόμη και παράγοντες της πόλης, το απαξίωναν, δηλώνοντας πως υπάρχει μόνον για να καταλήγουν οι πορείες και να δίνονται τα ψηφίσματα των διαδηλωτών.

Η αρχική κίνηση Τσίπρα να συνεχίζει την ύπαρξή του μετά την επανίδρυσή του από τον Αντ. Σαμαρά, κρίθηκε, αρχικά, σωστή. Ήρθε, όμως, η τοποθέτηση τοποτηρητή (ή, μάλλον... τοποτηρήτριας) για να υποβαθμιστεί εκ νέου. Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν την απερχόμενη να μην έχει καμία σχέση με την... επερχόμενη, όσον καιρό βρίσκονταν κάτω από την ίδια στέγη. 

Όταν, πάντως, η κ. Κόλια - Τσαρουχά είχε ρωτηθεί σχετικά, είχε απαντήσει: «Είναι ένα τόσο μικρό κορίτσι που είμαι η μαμά της. Δεν προσπαθώ να την καπελώσω. Προσπαθεί να εκπροσωπήσει όσο γίνεται πιο επάξια το έργο που της ανέθεσε ο πρωθυπουργός. Δεν είναι λίγο να εκπροσωπείς πρωθυπουργό».

Στη φωτογραφία αριστερά η... μαμά, στο κέντρο η... κόρη και δεξιά ο άνθρωπος που τις έφερε κοντά!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]