[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Κοσμοσυρροή για τον Χαρούλη στο αρχαίο Θέατρο Δίου

Μία μεγάλη γιορτή για τους χιλιάδες φίλους του έστησε με το λαούτο του ο Γιάννης Χαρούλης στην πολυαναμενόμενη συναυλία του Σαββάτου στο αρχαίο θέατρο του Δίου.


Ο Κρητικός καλλιτέχνης που είχε να εμφανιστεί στο Φεστιβάλ Ολύμπου από το καλοκαίρι του 2015, αποθεώθηκε από το κοινό του που τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του καλλιτεχνικό βήμα.

Ο κόσμος άρχισε να καταφθάνει στο αρχαίο θέατρο από πολύ νωρίς, δύο και πλέον ώρες πριν τη συναυλία και δε σταμάτησε να έρχεται ακόμη και μισή ώρα αφότου η συναυλία είχε αρχίσει, δημιουργώντας το αδιαχώρητο στις κερκίδες του θεάτρου. Πολλοί μάλιστα μπήκαν και παρακολούθησαν όρθιοι τη συναυλία ή καθισμένοι στα πρανή του λόφου.


Άνδρες, γυναίκες, παιδιά, ακόμη και μωρά στην αγκαλιά έγιναν μία μεγάλη παρέα. Και όταν ακούστηκε η πρώτη νότα από το λαούτο του Γιάννη Χαρούλη ξεκίνησε η γιορτή. Τραγούδια από τη δισκογραφία του, τα παλαιότερα και πολύ αγαπημένα αλλά και τα καινούρια του κομμάτια ξεσήκωσαν τον κόσμο που από ένα σημείο και έπειτα χόρευε όρθιος στις κερκίδες.


Με την αυθεντικότητα και την απλότητα που τον διακρίνει αλλά και με τη χαρακτηριστική κρητική ντοπιολαλιά του ερμήνευσε τραγούδια του τόπου του αλλά και πολλά αγαπημένα παραδοσιακά κομμάτια της Ελλάδας συνεπαίρνοντας το κοινό σε ένα ταξίδι που μύρισε Ελλάδα.


Εξαιρετικοί και οι μουσικοί που τον συνόδευαν, δημιούργησαν μια ηχητική πανδαισία που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Ξεχώρισε, όπως το συνηθίζει, ο Κωνσταντής Πιστιόλης στα πνευστά ο οποίος μάλιστα καταχειροκροτήθηκε όταν έδωσε τόνο... ηπειρώτικο στη βραδιά.


Καθοριστική ήταν για μία ακόμη φορά η παρουσία των εθελοντών στην εξυπηρέτηση του κοινού αλλά και στην προστασία του αρχαιολογικού χώρου.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]