[Εκλογές][bsummary]

«Αδειάζει» τους Ρώσους δημοσιογράφους το ρωσικό προξενείο Θεσσαλονίκης

Θέση για τις καταγγελίες Ρώσων δημοσιογράφων για όσα υποστηρίζουν ότι έγιναν στην Τούμπα πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σπαρτάκ Μόσχας πήρε το ρωσικό προξενείο Θεσσαλονίκης. Με μήνυμα στον λογαριασμό του στο Facebook, το προξενείο δεν έδειξε να συμμερίζεται όσα μετέφεραν οι Ρώσοι ρεπόρτερ για το μικρής έκτασης επεισόδιο, που προκλήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα της Τούμπας αναφέροντας ότι δεν έχει πληροφορίες για παραβιάσεις δικαιωμάτων των Ρώσων πολιτών.

Παρόλα αυτά τόνισε ότι είναι ενήμερο της κατάστασης και πως διεξάγεται έρευνα από διπλωματικό τμήμα του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών.

«Το Γενικό Προξενείο της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη παρακολουθεί την κατάσταση. Μέχρι τώρα, το Γενικό Προξενείο δεν έχει πληροφορίες για παραβιάσεις δικαιωμάτων των Ρώσων πολιτών», ανέφερε χαρακτηριστ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]