Η ΟΥΕΦΑ έκανε γνωστή σήμερα την επιλογή της για τον διαιτητή που θα σφυρίξει το σπουδαίο ματς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα στην Τούμπα, με έπαθλο την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Γερμανός διαιτητής Φέλιξ Μπριχ είναι ο ρέφερι που θα διευθύνει τον αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ να αναφέρει σχετικά:
«Ο Φέλιξ Μπριχ ορίστηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μπενφίκα για τα Play Offs του UEFA Champions League.

Ο Μπριχ γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου του 1975 στο Μόναχο της Γερμανίας. Ξεκίνησε την διαιτητική του καριέρα το 1999, σφυρίζοντας παιχνίδια για τις μικρές κατηγορίας της χώρας, ενώ το 2004 ήρθε η προαγωγή στην Bundesliga. Εκτός από τη διαιτησία ο Μπριχ ασχολείται και με την νομική έχοντας κάνει διδακτορικό πάνω στο αθλητικό δίκαιο.

Το 2007 μπήκε στις λίστες της FIFA και της UEFA και έκανε ντεμπούτο σε ένα παιχνίδι της Ρουμανία κόντρα στο Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Euro 2008, που βρήκε νικητές τους πρώτους με 2-0.

Τον Φεβρουάριο του 2008 έκανε ντεμπούτο στο Κύπελλο UEFA σφυρίζοντας την ισοπαλία με 1-1 του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρέιντζερς που έληξε ισόπαλη με 1-1, ενώ τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς ήρθε και η πρεμιέρα του στο Champions League σε μία αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Αϊντχόβεν.

Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του ήταν αναμφίβολα η επιλογή του να διευθύνει τον τελικό του Champions League του 2017 ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Κάρντιφ που βρήκε νικητές τους Ισπανούς με 4-1.

Στους φίλους της Μπενφίκα ο Μπριχ ξυπνάει άσχημες αναμνήσεις καθώς ήταν ο άρχοντας του αγώνα στον τελικό του Europa League του 2014, όταν οι Πορτογάλοι ηττήθηκαν από τη Σεβίλλη στα πέναλτι με 4-2.

Έχει βρεθεί τόσο στο Euro 2016 όσο και στο Mundial του 2014, ενώ στα γήπεδα της Ρωσίας το φετινό καλοκαίρι σφύριξε το Ελβετία–Σερβία στη φάση των ομίλων και έμεινε εκτός συνέχειας λόγω κακής απόδοσης.

Βοηθοί του στην Τούμπα θα είναι οι Μαρκ Μπορς και Στέφαν Λουπ, τέταρτος ο Μάρκους Χέκερ, επιπρόσθετοι οι Μπάστιαν Ντανκέρτ και Μάρκο Φριτζ και παρατηρητής διαιτησίας ο Αυστριακός Φριτζ Στούχλικ».