Aνακοίνωση προς τους οπαδού του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με την Μπενφίκα εξέδωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλώντας τους να είναι προσεχτικοί και να σπρώξουν την ομάδα προς τη νίκη χωρίς ακρότητες.Μάλιστα στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ σημειώνεται πως οι αγώνες του Champions League διεξάγονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας της UEFA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους φιλάθλους της ομάδας σε έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες στη σύγχρονη ιστορία μας.

Την Τετάρτη όλοι μαζί σπρώχνουμε τους ποδοσφαιριστές μας στην υπέρβαση, με τη φωνή, το πάθος και την θετική μας ενέργεια! Δίνουμε τον αγώνα όλοι μαζί, με σεβασμό στον αντίπαλο, στους εαυτούς μας και τους κανόνες του παιχνιδιού!

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο κατώφλι των κορυφαίων ομάδων του κόσμου και η Τούμπα δημιουργεί νέους οπαδούς σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Ο καθένας από όσους βρεθούν στο γήπεδο, θα γράψει το όνομά του στην κατάκτηση ενός ονείρου πολλών γενεών φιλάθλων μας!

Παρακαλούμε τον καθένα ξεχωριστά να μην παρασυρθεί σε ενέργειες που μπορεί να αμαυρώσουν μια τιτάνια προσπάθεια κόσμου και ομάδας.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να μείνουν μακριά από χρήση και ρίψη πυρσών, κροτίδων, βεγγαλικών και να μην αναρτήσουν πανό ρατσιστικού ή και πολιτικού περιεχομένου.

Για λόγους ασφαλείας τα διαζώματα πρέπει να μείνουν κενά, ενώ στον αγώνα αυτό δεν επιτρέπεται η δωρεάν είσοδος σε παιδιά χωρίς εισιτήριο ανεξαρτήτου ηλικίας.

Υπενθυμίζουμε πως ο αγώνας των Play Offs του Champions League διεξάγεται με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας της UEFA, όπως και οι αγώνες των ομίλων της διοργάνωσης!

Σας ευχαριστούμε, γιατί χωρίς εσάς ούτε η διαδρομή είναι ευχάριστη, ούτε ο προορισμός εφικτός! Γράφουμε ιστορία και πραγματοποιούμε τα όνειρα μόνο μαζί σας".