[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Εισβολή Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών


Νέα εισβολή σε κτίριο του δημοσίου, αυτή τη φορά στο υπουργείο Εξωτερικών, πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα.


Τα μέλη του Ρουβίκωνα, εισέβαλαν ανενόχλητα στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Εξωτερικού πηδώντας μία καγκελόπορτα.

Τα δύο μέλη της αναρχικής συλλογικότητας τα οποία διακρίνονται σε βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου μπήκαν σ΄ έναν από τους καλύτερα φυλασσόμενους χώρους και χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς άφησαν μία τσάντα που περιείχε μία σημαία της Παλαιστίνης και φωτογραφίες νεκρών και αποχώρησαν σαν… κύριοι.

«Αυτή τη φορά, επιλέξαμε να προβούμε σε μία συμβολική κίνηση αφήνοντας μία τσάντα που περιείχε μία σημαία της Παλαιστίνης και μερικές φωτογραφίες στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Εξωτερικών. Φωτογραφίες νεκρών, από το τελευταίο «επεισόδιο» της γενοκτονίας ενός λαού, με αφορμή την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ από έναν ακόμα διαχρονικά στρατηγικό σύμμαχο του Ελληνικού κράτους, τις Η.Π.Α» αναφέρει ο Ρουβίκωνας σε ανακοίνωσή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]