Δυο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός ισάριθμων τροχαίων που σημειώθηκαν, τα ξημερώματα, σε Γερακινή και Νικήτη, στη Χαλκιδική. 


Αναλυτικά:

Σκοτώθηκε 27χρονη όταν το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και οδηγούσε ο 28χρονος φίλος της ξέφυγε από την πορεία του και "καρφώθηκε" σε τσιμεντένια βάση κολώνας φωτισμού. Το δυστύχημα έγινε σήμερα (5 Αυγούστου 2018) στις 03.50 τα ξημερώματα, στο 15ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μουδανιών – Σιθωνίας. Ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά.

Την τελευταία του πνοή άφησε, σήμερα (5 Αυγούστου 2018) το πρωί, στο νοσοκομείο, 51χρονος οδηγός Ι.Χ. επιβατηγού αυτοκινήτου, καθώς είχε διακομισθεί εκεί βαριά τραυματισμένος μετά από τροχαίο ατύχημα που έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στο 34ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μουδανιών – Σιθωνίας.

Το δυστύχημα έγινε όταν συγκρούστηκαν μετωπικά το Ι.Χ. του 51χρονου, με άλλο επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 23χρονος και στο οποίο επέβαινε συνομήλική του. Οι δυο νεαροί κι ο 51χρονος διακομίστηκαν, βαριά τραυματισμένοι, στο νοσοκομείο, όπου ο 51χρονος έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Ανάκριση για τα δύο τροχαία διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Η φωτογραφία είναι από το αρχείο.