Ανθρώπινη τραγωδία εκτυλίχθηκε, χθες, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Ένας 48χρονος Έλληνας, που είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, σκότωσε τη μητέρα του επειδή τον πίεζε να πάρει τα χάπια του!


Ο 48χρονος είχε πάρει εξιτήριο από το ψυχιατρείο την Δευτέρα. Χθες Τρίτη, το πρωί, επρόκειτο να επισκεφθεί για εξέταση, τον γιατρό του. Ο πατέρας του, είχε αναλάβει να τον οδηγήσει εκεί και πήγε το πρωί στο σπίτι της πρώην γυναίκας του, με την οποία ζούσε ο 48χρονος γιος τους, για να τον μεταφέρει, με το αυτοκίνητό του, στο ψυχιατρείο για την εξέταση.

Όταν μπήκε στο σπίτι, βρήκε τη γυναίκα του νεκρή, στο πάτωμα του δωματίου και τον γιο του σε μία γωνία. Τον ρώτησε τι έγινε κι εκείνος απάντησε: "Εγώ την σκότωσα..."

Κλήθηκε η αστυνομία και ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε πως είχε προηγηθεί πάλη, μεταξύ μάνας και γιου. Ο 48χρονος είχε κάνει θηλιά τη ζώνη του κι είχε σφίξει μ' αυτήν το λαιμό της άτυχης 71χρονης μητέρας του...

Ο δράστης, που ομολόγησε ότι διέπραξε το έγκλημα επειδή η ηλικιωμένη μητέρα του τον πίεζε να πάρει τα χάπια του και τον εκνεύρισε θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.