[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μόλις πέντε αιτήσεις χρεωμένων επιχειρήσεων σε... 18 μήνες διεκπεραιώθηκαν μέσω εξωδικαστικού μηχανισμού!Παταγώδης είναι η αποτυχία του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων, όπως καταγγέλλει ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.


Σε ενάμιση χρόνο λειτουργίας, ο μηχανισμός διεκπεραίωσε μόλις... πέντε αιτήσεις υπερχρεωμένων επιχειρήσεων! Αντίθετα, οι οφειλές, μόνον μέσα σε ένα τρίμηνο, αυξήθηκαν κατά 2 δισεκατομμύρια ευρώ!

Ο κ. Βρούτσης κατηγορεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για "ανερμάτιστη οικονομική πολιτική", που "οδηγεί την οικονομία και τους ασφαλισμένους σε τραγικά αδιέξοδα".

Η πλήρης δήλωση του κ. Βρούτση έχει ως εξής: 

«Η ανερμάτιστη οικονομική πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγεί την οικονομία και τους ασφαλισμένους σε τραγικά αδιέξοδα. Στα 33,8 δις ευρώ εκτοξεύτηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία. Μόνο μέσα σε ένα τρίμηνο οι οφειλές αυξήθηκαν κατά 2 δις ευρώ, οι νέοι οφειλέτες κατά 205 χιλ. , ενώ ο εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων απέτυχε παταγωδώς, καθώς στον 1,5 χρόνο λειτουργίας του διεκπεραιώθηκαν μόλις 5 αιτήσεις».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]