Η συνάντηση που έγινε λίγες ώρες πριν την έναρξη του σημερινού (15:00) κρίσιμου δ.σ. της Super League, ανάμεσα στον Γιώργο Βασιλειάδη και σε κορυφαία στελέχη της διοργανώτριας αρχής δεν είχε κανένα αποτέλεσμα! Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Βαγγέλης Μπαταγιάννης και ο διευθύνων σύμβουλος, Βασίλης Γκαγκάτσης, είχαν τετ-α-τετ με τον υφυπουργό αθλητισμού, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι διαφορές που υπάρχουν πάνω στις προτάσεις που έκανε ο κυβερνητικός παράγοντας για την αναδιάρρθωση των ομάδων παραμένουν.

Οι άνθρωποι της Λίγκας ποαρουσιάζονται ανένδοτοι στον αριθμό των ομάδων (τουλάχιστον 14), την ώρα που ο Γιώργος Βασιλειάδης επιμένει στις 12 (έστω και σταδιακά από τη σεζόν 2020-2021).

Το διοικητικό συμβούλιο που ξεκινά στις 15:00 θα συζητήσει εκτενώς την πρόταση του υφυπουργού για την αναδιάρθρωση, κάτι που σημαίνει ότι εάν δεν βρεθεί λύση, τότε δεν θα προχωρήσει ούτε η προτεινόμενη χρηματοδότηση από την σύμπραξη ΕΡΤ-Nova για την επόμενη πενταετία.

Οι ομάδες που δεν έχουν βρει ακόμη τηλεοπτικό συμβόλαιο θα παραμείνουν «άστεγες» (επτά), με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για το μέλλον της Super League, αλλά και για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, που οι «επτά άστεγοι» απειλούν να «μποϊκοτάρουν».
https://www.naftemporiki.gr/