[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ζουράρις: Εμάς τους Μακεδόνες μας ακρωτηριάσατε
Δε σταματάει να μας εκπλήσσει ο πρόεδρος της... Πυρικαύστου, καθηγητής Κώστας Ζουράρις. Ο άνθρωπος που έχει πει πως δεν έγινε και τίποτα αν πάρει η Τουρκία κι ένα νησί, αφού θα το πάρουμε πίσω, τώρα ξιφουλκεί κατά του υπουργού Εξωτερικών για τη συμφωνία των Πρεσπών!


"Εμείς οι Μακεδόνες έχουμε με τη συμφωνία αυτή πάθει σμίκρυνση κεφαλής, γι' αυτό οι κάτω από την Λαμία πρέπει να καταλάβετε το εξής, τη βαθιά λύπη που έχουμε εμείς οι Μακεδόνες», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Κώστας Ζουράρις κατά τις εργασίες της επιστημονικής ημερίδας για τις νομικές πτυχές της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Και συνέχισε: «Το είπε πολύ καλά ο κ. Χατζηβασιλείου, όχι να μας προστατέψετε, το ότι εμάς τους Μακεδόνες μας ακρωτηριάσατε. Είμαστε ακρωτηριασμένοι στο καθ’ ολοκληρίαν ονομά μας, που είναι τμήμα της ταυτότητάς μας. Το στραβό όνομα ουσιαστικά προσθέτει δυστυχίες».

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ήταν όρθιος κάτω από το πόντιουμ, καθώς ήταν έτοιμος να απευθύνει την ομιλία του για να κλείσει η συζήτηση.

Ο κ. Κοτζιάς αντέδρασε σχολιάζοντας ότι «δεν είναι Βουλή εδώ, ούτε πάνελ» και τονίζοντας ότι η συζήτηση ολοκληρώθηκε.

«Είμαστε επιστήμονες εδώ και θα πούμε μια επιστημονική άποψη. Το πρόγραμμα έλεγε ότι μετά το τραπέζι θα γίνουν ερωτήσεις και εισηγήσεις κι αυτό κάνω εγώ τώρα» απάντησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, με τον υπουργό Εξωτερικών να υπαναχωρεί για να μην δοθεί περαιτέρω έκταση στην αντιπαράθεση.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]