[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ανατολίτικα παζάρια της Τουρκίας με τους Έλληνες στρατιωτικούς


Βόμβα από την Άγκυρα για τους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη.


Με επίσημη επιστολή προς τον πρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, η Τουρκία ζητά από την Ελλάδα να εκδώσει τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς και τότε –και μόνον τότε-  παρέχει διαβεβαιώσεις (όχι για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, αλλά) ότι θα έχουν μία δίκαιη δίκη! 

Αποστολέας της επιστολής με ημερομηνία 31 Μαΐου είναι ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ.  Μάλιστα απευθύνει συστάσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σημειώνοντας πως περιμένει ότι θα προσεγγίσει την υπόθεση των «οκτώ» αμερόληπτα και χωρίς καμία στήριξη σε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης !

Την οργή του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών προκάλεσε η χθεσινή απόφαση του Εφετείου που χορηγούσε στον τρίτο αξιωματικό πολιτικό άσυλο. 

«Τσίπρας και Κοτζιάς είχαν υποσχεθεί να τους παραδώσουν. Ο Νίκος Κοτζιάς το είχε πει προσωπικά σε μένα, αλλά η ελληνική Δικαιοσύνη, που λένε ότι είναι ανεξάρτητη, δέχεται πιέσεις από τη Δύση για τους πραξικοπηματίες», ανέφερε χθες.

Στο μεταξύ, Τούρκοι χάκερς «έριξαν» την ιστοσελίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ως αντίποινα. Ανάρτησαν και σχετικές φωτογραφίες.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]