[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Καταδίκασαν τη βεβήλωση του εβραϊκού μνημείου στο ΑΠΘ Μπουτάρης – Καλαφάτης

Στην καταδίκη της βεβήλωση του Εβραϊκού Μνημείου που βρίσκεται στο ΑΠΘ προχώρησε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.Ο κ. Μπουτάρης έκανε λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά ακραίων ρατσιστικών στοιχείων, σημειώνοντας πως είναι εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση, αυτή η πλευρά της πόλης να τρέφει τέτοια άτομα και τέτοιες αντιλήψεις. «Καταδικάζω για ακόμα μία φορά το βανδαλισμό του εβραϊκού μνημείου. Είναι τελείως απαράδεκτη η συμπεριφορά συμπολιτών μας, ο οποίοι είναι ακραία ρατσιστικά στοιχεία», τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Την καταδίκη του για τον βανδαλισμό, εξέφρασε από την πλευρά του και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Σταύρος Καλαφάτης, τονίζοντας πως πρόκειται για φασιστικές και απαράδεκτες συμπεριφορές. «Προσβάλλουν τη μνήμη των Εβραίων αδελφών μας. Δεν θα σταματήσουμε να το καταδικάζουμε. Ευελπιστούμε ότι δεν θα υπάρξει ξανά τέτοιο φαινόμενο»,  ανέφερε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ο κ. Καλαφάτης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]