Η Νέα Δημοκρατία Θεσσαλονίκης εθελοντής στη μάχη με τις φλόγεςΗ Νέα Δημοκρατία Θεσσαλονίκης έμπρακτα συμπαραστέκεται στους πυρόπληκτους της Αττικής.
 

Τρία επιχειρησιακά οχήματα, δώδεκα πιστοποιημένοι δασοπυροσβέστες με Υγειονομική κάλυψη κι ένας χειριστής τετρακοπτέρου (drone) αναχωρούν για την Αθήνα με την οικονομική στήριξη των μελών της Ν.Δ Θεσσαλονίκης. Η ομάδα αυτή θα δράσει  σε συνεννόηση με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και θα  ενταχθεί στις εθελοντικές δυνάμεις που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή. 

Πρόκειται για την εθελοντική Διασωστική Ομάδα ΟΦΚΑΘ (Αρ. Μητρώου 55/2008) που είναι ενταγμένη στο Εθνικό Σύστημα Πολιτικής Προστασίας. Η αποστολή υποστηρίζεται από τη Ν.Δ Θεσσαλονίκης, της οποίας τα μέλη εθελοντικά συνδράμουν οικονομικά και υποστηρίζουν τη μετάβαση της ομάδας, την εκεί δράση της και την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη. 

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης «είναι η ώρα της ενότητας και της αλληλεγγύης». Η οργάνωση της Θεσσαλονίκης πρώτη κατά την προτροπή του προέδρου του κόμματος περνά «από τα εύκολα λόγια στα δύσκολα έργα». 

Σχόλια