[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Φερνάντο Σάντος: «Προσεύχομαι για τον ελληνικό λαό»

Η ανείπωτη τραγωδία που έχει κοστίσει περισσότερες από 60 ζωές, την στιγμή που αγνοούνται τουλάχιστον 100 συμπολίτες μας, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.Η πύρινη λαίλαπα σάρωσε ότι βρήκε στο διάβα της με τουλάχιστον 1.000 σπίτια να έχουν γίνει παρανάλωμα του πυρός.
Ο Φερνάντο Σάντος μπορεί εδώ και τέσσερα χρόνια να έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Πορτογαλίας, οδηγώντας στην κορυφή στο Euro 2016, ωστόσο ποτέ δεν ξεχνάει την Ελλάδα, την οποία έχει χαρακτηρίσει ως δεύτερη πατρίδα του.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός μέσω του gazzetta.gr έστειλε το δικό του μήνυμα στις οικογένειες των πυρόπληκτων που δοκιμάζονται, αλλά και στον ελληνικό λαό.«Αυτές τις στιγμές, όπου ο κόσμος υποφέρει και ο πόνος είναι μεγάλος θέλω να αγκαλιάσω θερμά τον ελληνικό λαό και ιδιαιτέρως όσους υποφέρουν από αυτή την τραγωδία. Τα θύματα αυτής της μεγάλης καταστροφής. Προσεύχομαι για εσάς».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]