[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χωρίς νερό σε Αμπελόκηπους, Εύοσμο, Καλαμαριά και Δενδροπόταμο!
Διακοπή νερού έχει αυτή την ώρα περιοχή στους Αμπελόκηπους Θεσσσαλονίκης, συγκεκριμένα στην περιοχή γύρω από τις οδούς Ελευθερίας, Βενιζέλου, Απελώνων, Χρ. Ράπτη και όλες τις παρακείμενες οδούς.


Η ΕΥΑΘ ενημερώνει ότι η υδροδότηση θα αποκατασταθεί στις 14:00.

Χωρίς νερό είναι περιοχή στον Εύοσμο, που περικλείεται από τις οδούς Μαβίλη 5, Κοσμά Αιτωλού και όλες τις παρακείμενες οδούς.

Οι τεχνικοί της ΕΥΑΘ εκτιμούν ότι η υδροδότηση θα αποκατασταθεί στις 15:30.

Διακοπή νερού έχει περιοχή στην Καλαμαριά, ειδικότερα αυτή γύρω από την οδό Περικλέους 44 και όλες τις παρακείμενες οδούς. Τα προβλήματα θα αποκατασταθούν, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ Α.Ε. στις 14:00.

Προβλήματα υδροδότησης αντιμετωπίζει και τμήμα του Δενδροποτάμου, συγκεκριμένα στην οδό Σολωμού 14 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς .

Η ΕΥΑΘ ενημερώνει πως η υδροσότηση θα αποκατασταθεί στις 14:00.

Διακοπή νερού έχει και στην περιοχή της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή 113 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς . Εκτιμάται ότι η υδροδότηση θα αποκατασταθεί στις 14:00.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]