[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χάος στο αεροδρόμιο της Ρόδου λόγω τεχνικού προβλήματος

Μεγάλη αναστάτωση και ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου, μετά από τεχνική βλάβη στον πάροχο υπηρεσιών επικοινωνίας.


Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, εκατοντάδες επιβάτες περίμεναν για ώρες να αναχωρήσουν, χωρίς ενημέρωση, καθώς σταμάτησαν να πραγματοποιούνται πτήσεις από και προς το νησί. Αυτή την ώρα πάντως, η κατάσταση φαίνεται να ομαλοποιείται.

Όπως αναφέρει η rodiaki.gr, «το πρόβλημα ξεκίνησε όταν «έπεσε» το σύστημα της Fraport, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν τα «check in» προκειμένου να αναχωρήσουν οι επιβάτες προς εξωτερικό και το εσωτερικό.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να έχουν εγκλωβιστεί στη Ρόδο επιβάτες που θα αναχωρούσαν από το νησί.

Μετά από σχεδόν μία ημέρα ταλαιπωρίας, η κατάσταση σταδιακά ομαλοποιείται, με τις πτήσεις να εκτελούνται σχεδόν κανονικά. Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου βρίσκονται σε συνεννόηση με τους tour operators, ώστε οι τουρίστες να μεταφέρονται στο «Διαγόρας», στις νέες και ακριβείς ώρες αναχώρησης των πτήσεών τους για να μην ταλαιπωρούνται, λόγω των καθυστερήσεων.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]