[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Συγκεντρώσεων συνέχεια και σήμερα στη Θεσσαλονίκη


Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας γίνονται, σήμερα, στη Θεσσαλονίκη.

Για μία ακόμη μέρα οι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ πιστοί στο ραντεβού τους, έχουν συγκεντρωθεί από τις 08.00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ. έξω από τα γραφεία της εταιρίας, στην οδό Εγνατία.
Στις 9:30 στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, συμβασιούχοι των δήμων του νομού Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει και πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.
Στις 12:00 το μεσημέρι μέλη της Επιτροπή για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ),  θα πραγματοποιήσουν αντιπολεμική - αντινατοϊκή συγκέντρωση στο ΥΜΑΘ, με αφορμή τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ.
Στις 13:00 μ.μ. στη διοίκηση 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από το Σωματείο Εργαζομένων του Θεαγενείου, με αίτημα τη μονιμοποίηση συμβασιούχων.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]