[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Εντοπίστηκε έξι μήνες μετά ο δράστης της δολοφονίας στο Καλοχώρι
Ένας Αλβανός είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης της δολοφονίας 22χρονου Έλληνα, που είχε σημειωθεί στο Καλοχώρι στις 28 Ιανουαρίου 2018.


Τότε, κατά τη διάρκεια συμπλοκής δύο ομάδων νεαρών, είχε πέσει νεκρός με μια μαχαιριά κατάκαρδα ο 22χρονος. Η αστυνομία είχε προχωρήσει σε αθρόες προσαγωγές Ελλήνων, Αλβανών, αλλά και άλλων αλλοδαπών, καθώς είχε την πληροφορία πως η δολοφονία έγινε κατά τη διάρκεια συμπλοκής, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα. Από τις ανακρίσεις, όμως, είχε καταλήξει στον δράστη.

Ο 23χρονος δράστης είχε επιχειρήσει να περάσει, παράνομα, τα σύνορα, από ερημικό σημείο κοντά στην Κακαβιά, αλλά συνελήφθη. Από την προανάκριση προέκυψε πως αυτός ήταν ο δράστης της δολοφονίας που είχε σημειωθεί πριν έξι μήνες.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι διαδικασίες προκειμένου ο δράστης να οδηγηθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]