[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μια… ντουζίνα συλλήψεις φυγοποίνων, στη Θεσσαλονίκη

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά… 12 άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα, συνέλαβε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.Μεταξύ αυτών:


Αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων συνέλαβαν, μεσημβρινές ώρες χθες (10-07-2018) 67χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 19 ετών για απάτη κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια τελεσθείσα κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση με όφελος και ζημία άνω των (30.000) ευρώ και 34χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης επτά ετών για Ληστεία και Αρπαγή κατά συναυτουργία και κατά συρροή.


Επίσης, συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, πρωινές ώρες χθες, 53χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών για Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, Παράνομη είσοδο στη χώρα και Πλαστογραφία μετά χρήσεως.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]