[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Με ελεύθερη είσοδο για το κοινό συνεχίζονται οι "Ημέρες Θεάτρου"Παραστάσεων συνέχεια για τις "Ημέρες Θεάτρου" στο δήμο Παύλου Μελά.


Πρόκειται για την ετήσια καλοκαιρινή συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων, στους οποίους το τμήμα Πολιτισμού του δήμου Παύλου Μελά, δίνει καλλιτεχνικό βήμα και τη δυνατότητα να δείξουν το μεράκι, το ταλέντο και τη δουλειά τους, ενώ στο κοινό προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσει με ελεύθερη είσοδο δημιουργικές θεατρικές στιγμές.

Οι παραστάσεις δίνονται στις 21.30, στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας Βρύσης Πολίχνης,


Τετάρτη 18 Ιουλίου
Απόψε στις 21:30 μ.μ. η Θεατρική Ομάδα «Όλα Καλά» του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΑτΠ θα παρουσιάσει επί σκηνής το έργο του Γ. Μπουρονίκου "Ένα αστέρι δρόμος".

Την ερχόμενη Τετάρτη, 25 Ιουλίου, στις 21:30 μ.μ. θα παρουσιαστεί στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος η φιλοξενούμενη παράσταση
«Οι Ηλίθιοι» του Νηλ Σάιμον.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]