[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Συναυλία μουσικής δωματίου στο Μικρό Θέατρο της Μ. Λαζαριστών

Με έργα των Mozart, Schubert και Beethοven θα δοθεί σήμερα, Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 στις 20.30, μια μοναδική συναυλία μουσικής δωματίου. Η συναυλία, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών.Με την ευκαιρία της εκδήλωσης το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης θα είναι ανοιχτό με την καινούργια του έκθεση «Θεσσαλονίκη. Η Συλλογή Γιώργου Κωστάκη. Restart» με δωρεάν είσοδο για το κοινό από τις 18:00 μέχρι τις 20:30 και δωρεάν ξενάγηση από την διευθύντρια του Μουσείου και συνεπιμελήτρια της έκθεσης, κα Μαρία Τσαντσάνογλου στις 19.00.


Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Αυστριακής Πρεσβείας, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Παύλου Μελά, του Κ.Θ.Β.Ε., του Κ.Μ.Σ.Τ. και του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.


Είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί η Αυστριακή Πρεσβεία με τίτλο Ελληνοαυστριακό Μουσικό Καλοκαίρι 2018.


Τα έργα θα ερμηνεύσουν η Δανάη Παπαματθαίου - Μάτσκε (βιολί), η Kerstin Feltz (βιολοντσέλο) και ο Uwe Matschke (πιάνο).

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]