[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δωρεάν app για κινητά τηλέφωνα με τα δικαιώματα των ταξιδιωτών

Μια δωρεάν εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με τα δικαιώματα των ταξιδιωτών δημιούργησε η Ένωση Εργαζόμενων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ.


Πρόκειται για το Traveler Rights GR, όπου σε 16 ενότητες περιγράφεται κατανοητά όλο το νομικό πλαίσιο που διέπει τις συναλλαγές ενός ταξιδιού (όπως για μετακινήσεις, διαμονή, διατροφή και αγορές). Μάλιστα, ο ταξιδιώτης μπορεί να υποβάλει άμεσα στην Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας το ερώτημα ή την καταγγελία του.


Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στα ελληνικά και στα αγγλικά, κατάλληλη για λειτουργικά Android & IOS.


Ο χρήστης μπορεί να βρει αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο και στοιχεία επικοινωνίας για όλες τις τουριστικές υπηρεσίες όπως Αεροδρόμια, Λιμάνια, Τουριστική Αστυνομία και Πρεσβείες.


Επίσης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης υπάρχει η δυνατότητα αποστολής μηνύματος SOS στις επαφές που επιθυμεί στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι συντεταγμένες του με GPS Tracking.Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]