[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες με μία… βέσπα!

germanos_vespa_20180711)91
Το… γύρο του κόσμου σε 80 μέρες με μία… βέσπα, επιχειρεί να κάνει ο Μάρκους, ένας Γερμανός φίλος της δίκυκλης “σφίγγας” που βρέθηκε, σήμερα, στη Θεσσαλονίκη.Λάτρης του γνωστού δίκυκλου, που έχει παντού… μόνο φίλους, αποφάσισε να κάνει αυτό το πρωτότυπο ταξίδι. Ξεκίνησε από την πατρίδα του,έφθασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη όπου επισκεύασε μια βλάβη κι άλλαξε λάστιχα (αμείλικτοι οι ελληνικοί δρόμοι) και το απόγευμα συνέχισε για Καβάλα. Ευελπιστεί ότι αύριο θα περάσει τα ελληνοτουρκικά σύνορα, με πορεία προς την Κωνσταντινούπολη.

Ο Μάρκους Άντρε Μάγιερ έχει για σύνθημα “Η Ζωή Είναι μια Υπέροχη Βόλτα” (χρησιμοποιεί, βέβαια, το ρήμα ride) και, μάλιστα, το εφαρμόζει καθημερινά!

Συναντήθηκε με τον Κώστα Κύρου, πρόεδρο του Βέσπα Κλαμπ Θεσσαλονίκης κι εκεί βρέθηκε ο γνωστός… βεσπάκιας φωτορεπόρτερ Νώντας Στυλιανίδης, για να απαθανατίσει τη στιγμή.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]