[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αλλάζουν, λόγω κακοκαιρίας, ο χώρος και η ώρα διοργάνωσης του φεστιβάλ κατά των ναρκωτικών MUS.I.C.D.A.REΣτο Κέντρο Μουσικής του δήμου Θεσσαλονίκης (Ναυάρχου Κουντουριώτου 17) αντί της Πλατείας Αριστοτέλους και στις 6 σήμερα το απόγευμα αντί στις 7, θα διοργανωθεί τελικά το Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ MUS.I.C.D.A.RE (Music in Creative Detoxification and Rehabilitation),
εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα, παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους, σύνθημα του φεστιβάλ είναι το «Ζούμε για να Δημιουργούμε» και πρωταγωνιστές στην προσπάθεια θα είναι η «Ομάδα Κρουστών του Π.Ε.Θ.Ε.Α ΑΡΓΩ» και τα μουσικά σχήματα «Βαγγέλης Αγγελόπουλος Τρίο» και «MamaLuma», οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση που διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ» και τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Το έργο MUS.I.C.D.A.RE (http://musicdare.uom.gr), υλοποιείται μέσω του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) ως Εθνικής Μονάδας Συντονισμού του Προγράμματος Erasmus+, Δράση ΚΑ2 , με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συντονιστής φορέας του προγράμματος είναι το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και εταίροι στη στρατηγική σύμπραξη είναι το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» και ειδικότερα το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ», το οποίο λειτουργεί στο πλαίσιο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, το University of Nimes στη Γαλλία, και το Partnership for Youth Empowerment (PYE) στην Αγγλία.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]