[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Να κλείσει τα σύνορα για τους μετανάστες θέλει η Βουλγαρία

Εξέλιξη που δε συμφέρει καθόλου τη χώρα μας, σχετικά με το μεταναστευτικό, είχαμε στη διάσκεψη των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ πρότεινε την λήψη άμεσων προληπτικών μέτρων κατά των μεταναστών. Η πρότασή του περιλαμβάνει το κλείσιμο όλων των συνόρων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την διέλευση, αποκλειστικά και μόνο, από τους μεθοριακούς σταθμούς.


“Σε αντίθεση με τις ΗΠΑ και τον Καναδά, η Ευρώπη μοιάζει, σήμερα, με ξέφραγο αμπέλι”, δήλωσε ο Μπόικο Μπορίσοφ. Πρόσθεσε ότι πρωταρχικός στόχος πρέπει να είναι η άμεση διακοπή της ροής των μεταναστών και η συμμόρφωση στους κανόνες – “σε περίπτωση που κάποιος δεν τους τηρεί , θα πρέπει να επιστρέφει στο μέρος από το οποίο ήρθε”, τόνισε ο ίδιος.


Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς τι σημαίνει αυτό, αν εφαρμοστεί, για τη χώρα μας.


Στη φωτογραφία ο κ. Μπορίσοφ κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Άγιον Όρος, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Εξωτερικών κ. Γιάννη Αμανατίδη.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]