[Εκλογές][bsummary]

Χωρίς ρεύμα σε Κύμινα, Χαλάστρα, Σίνδο, Εξοχή


Διακοπές ηλεκτροδότησης έχει προγραμματίσει για σήμερα ο ΔΕΔΔΗΕ στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Διακοπή ρεύματος από τις 08:00 έως τις 13:00 θα έχει όλη η περιοχή των Κυμίνων στον Δήμο Δέλτα.

Από τις 08:00 έως τις 14:00, χωρίς ρεύμα θα μείνει ο οικισμός Χαλάστρας ειδικά η περιοχή που περικλείεται από τους δρόμους Α.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗ, ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΔΙΟΔΩΡΟΥ και 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, τα εργοστάσια ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΚΑΒΑΚΛΙΩΤΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΜΠΕΚΑΣ, ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ, ΚΑΜΑΝΑΣ, ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΡΥΖΗΣ Α.Ε, ΛΙΛΙΩΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΒΟΥΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΜΑΛΛΙΟΥΡΗ, ΣΑΛΙΑΡΑ, ΠΡΑΠΑ, ΚΑΜΑΝΑ, ΠΑΠΟΥΛΙΑ έως και το γυμνάσιο, το λύκειο, Φ/Β ΒΑΜΒΑΚΑ ΚΑΜΕΡΑ ΠΕΧΩΔΕ κοινωντικό αντλιοστάσιο.

Διακοπή ηλεκτροδότησης από τις 13:00 έως τις 14:30, επίσης στον Δήμο Δέλτα, στη στροφή Σίνδου τα εργοστάσια ΓΚΑΡΕΛΗΣ, ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ, ΧΑΡΤΑΜΠΙΛΑ, ΤΣΕΤΗΣ.

Διακοπή ηλεκτροδότησης από τις 08:30 έως τις 11:30 θα έχει το Δημοτικό Διαμέρισμα Χορτιάτη στο Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη, Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, η διακοπή αφορά μόνο, όλη την κοινότητα Εξοχής και το νοσοκομείο Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]