[Εκλογές][bsummary]

Παίζουν μπάλα ξανά παλιά στελέχη της ΝΔ στο χώρο της Αυτοδιοίκησης

20180601_191648


Παλαιά “γαλάζια” στελέχη της αυτοδιοίκησης αποφάσισαν να επαναδραστηριοποιηθούν στο κόμμα!Σε σύσκεψη που έγινε χθες Παρασκευή 1/6/2018 στη ΝΔ Θεσσαλονίκης συμμετείχαν 150 πρώην αυτοδιοικητικοί σε μια πρωτοβουλία της Διοικούσας, στο πλαίσιο της πολιτικής των ανοιχτών θυρών, που υλοποιείται συστηματικά στη Θεσσαλονίκη.


Αποφασίσθηκε να υπάρξει συνέχεια της πρωτοβουλίας σε δύο κατευθύνσεις: πρώτον προς το εσωτερικό του κόμματος θα επαναληφθεί η συνάντηση την επόμενη εβδομάδα με στόχο το διπλασιασμό της ομάδας των στελεχών και δεύτερον, προς την κοινωνία της πόλης μας διαπιστώθηκε και αποφασίσθηκε η ανάγκη για ενεργό και δυναμική παρουσία σε όλους τους χώρους κοινωνικής συνάθροισης.


Στον οργανωτικό πυρήνα της πρωτοβουλίας αυτής, εκτός του Προέδρου της Διοικούσας, Αντώνη Γυφτόπουλου, συμμετέχουν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κεντρικού Τομέα, Τάσος Εμμανουηλίδης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Κώστας Καζαντζίδης, το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Χρήστος Κοσκινάς και ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Δυτικού Τομέα, Δημήτρης Φαφούτης. Παρών στη σύσκεψη ήταν και ο αναπληρωτής Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Γιάννης Μπίκος. Στον πυρήνα αυτό, εντάσσονται και άλλα στελέχη με δράση στο παρελθόν από τους Α’ και Β’ βαθμούς Αυτοδιοίκησης.Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]