[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Το γκολ στο Λουζνίκι που ακούστηκε... ως την Ελλάδα
Δύσκολα θα βρεις ποδοσφαιρόφιλο στην Ελλάδα που να μην πανηγύρισε το γκολ του Λοζάνο στο 35' ! Ήταν γκολ νίκης της φαντασίας κόντρα στον προγραμματισμό!


Πράγματι, το Μέχικο ήταν μια ομάδα έτσι, δίχως πρόγραμμα. Έπαιρνε ένας μπαλαδόρος την μπάλα κάπου στο κέντρο και έφευγαν δυο - τρεις στην αντεπίθεση, βάζοντας δύσκολα στη Γερμανική άμυνα. Έτσι μπήκε και το γκολ: Ο Βέλα στον Χερνάντεζ, αυτός στον Λοζάνο και... γκολ!

Οι Γερμανοί ήταν Γερμανοί. Με πλάνο και πρόγραμμα γύριζαν την μπάλα απέξω, όποτε έβρισκαν ρήγμα την έβαζαν στην περιοχή, όποτε έβρισκαν χώρο έκαναν σουτ. Έπεσαν σε ένα θαυμάσιο Οτσόα, ήταν κι άτυχοι (μέχρι και δοκάρι είχαν), αποδείχτηκαν... αργοί στην άμυνα για τις σφεντόνες από τη Λατινική Αμερική κι έτσι φθάσαμε στο τελικό 1-0.

Είναι σίγουρο ότι στα επόμενα παιχνίδια οι Γερμανοί θα πάρουν αυτό που θέλουν, αν και θα ζοριστούν. Οι Μεξικάνοι έχουν μια μεγάλη ευκαιρία για πρόκριση.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]