Ο Σέρτζιου Στάνκου, όπως είναι ήδη γνωστό παρουσιάστηκε επίσημα από το ΤΑΠ ΠΑΟΚ.
Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Επικοινωνιακός, χαιρέτησε όλους του δημοσιογράφους που βρισκόταν στην αίθουσα τύπου και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έγιναν. Έδειξε άνθρωπο που ξέρει που ήρθε,αναλαμβάνοντας παράλληλα και τις ευθύνες ενός προπονητή που προπονεί έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ.

Είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η απάντηση του στην ερώτηση που του έγινε για τον Ραζβαν Λουτσέσκου και την παρουσία του στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ. Η απάντηση του έδειξε άνθρωπο χαμηλών τόνων που σέβεται κάθε προπονητή που προσφέρει σε ένα σύλλογο. Στην ερώτηση που του θέσαμε αναφορικά με τη συνύπαρξη του με τον κ. Λουτσέκσου, κάτω από την στέγη του "Δικέφαλου" είπε: "Τον κύριο Λουτσέσκου δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Προέρχεται όμως από μια αθλητική οικογένεια με μεγάλη παράδοση, που έχει κάνει πολλά για τον αθλητισμό μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Λουτσέσκου για όσα έχει κάνει για τον αθλητισμό της πατρίδας μου και κυρίως για την διαφήμιση που της κάνει, με τις επιτυχίες του. Είμαι υπερήφανος που είναι Ρουμάνος. Διαβάζαμε για τις επιτυχείς του όλη τη χρονιά στον τύπο. Ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθώ μαζί του και να συζητήσουμε".


Να σημειώσουμε τέλος , πώς ο νέος πλέον τεχνικός του ΠΑΟΚ, παρέλαβε από τα χέρια του κ. Τσαλόπουλου, τον φάκελο που του άφησε ο Ντανιέλε Ρίτσι, για το ρόστερ της ομάδας, ενώ στις συζητήσεις που θα γίνουν θα παραδώσει και τις δικές του προτάσεις για τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν.